Am început programul în 2012 cu scopul de a oferii copiilor șansa de a cunoaște viața așa cum este, privind-o prin o fereastră mai largă a cunoașterii. Credem că
Suntem aici din 2009 pentru a construi caractere puternice pentru societatea de mâine! Credem că este important să ridicăm unul dintre pilonii unei societăți, și anume educația. Alătură-te cauzei noastre și susține educația nonformală printr-o sponsorizare!

În 2017 plănuim lucruri mari și de impact pentru tinerii din România.

Pe o bază deja pusă de-a lungul timpului, vrem să ajutăm cât mai mulți tineri să-și folosească într-un mod eficient potențialul. Iată care sunt planurile noastre pentru 2017:

 

Știm că planurile noastre sunt ambițioase și tocmai de aceea avem nevoie de susținerea companiei tale!

Implicare CORPORATE

Contribuabilii plătitori de impozit pe profit au oportunitatea de a se implica activ în dezvoltarea societății românești, fără să presupună costuripentru societatea sponsor!

Conform Codului Fiscal și Legii Sponsorizării 32/1994, cu modificările și completările ulterioare, firmele pot redirecționa până la 20% din impozitul pe profit pe care îl datorează statului, unei organizații neguvernamentale, prin încheierea unui contract de sponsorizare cu aceasta, în limita a 0,5% din cifra de afaceri – care se scade din impozitul pe profit de plată. Află mai multe detalii despre reglementările fiscale în cazul sponsorizării din acest document.

Exemplu

Cifra de afaceri (CA) a unei societăți comerciale este de 20.000€, iar impozitul de profit datorat de 1.500 €. Astfel, aceasta poate redirecționa orice sumă cu o valoare minimă de 0,5% din CA  (20.000*0,5%) = 100€ și o valoare maximă de 20% din impozitul pe profit de plată (20%* 1.500) =300 €.

Sprijina cu o sponsorizare viitorul educatiei!

Conform unui studiu* realizat în perioada decembrie 2015-februarie 2016, în ceea ce privește comportamentul și obiceiurile societăților comerciale din România privind sprijinirea sectorului neguvernamental, domeniul educației este sprijinit prin redirecționarea impozitului numai într-un procent de 36,3%. Hai să schimbăm asta!

Sponsorizarea va genera:

De ce să redistribui 20% către Școala de Valori

Cum ne poti ajuta, concret

Încheie un contract de sponsorizare cu noi, pe care îl descarci DE AICI completează cu datele companiei tale, în două exemplare, semnează-l, ștampilează-l, și trimite-l la adresa Școala de Valori, str. General Gheorghe Manu, nr. 3, etaj 4, sector 1, Bucureşti, România.

La rândul nostru, îl vom semna și ștampila, și îți vom trimite un exemplar.

În ce investim banii?

Dacă ai nevoie de alte informaţii, îţi răspunde la întrebări colegul nostru Dragoş.

Contact

Dragoş Belduganu, Head of Social Engagement
E-mail: dragos.belduganu@scoaladevalori.ro
Telefon: 0745 267 871

*studiu realizat de Asociația pentru Relații Comunitare (ARC) 

Dă mai departe!