ȘCOALA CUNOAȘTERII

    Școala Cunoașterii oferă copiilor acces la cunoștințe diverse, care îi vor conecta cu realitatea și îi vor ajuta să-și dezvolte abilitățile cognitive într-un mod excepțional. Copiii vor fi învățați despre opțiunile lor în viață și cum să creeze opțiuni noi pentru a-și atinge obiectivele. Prin asimilarea de cunoștințe în domenii variate, copiii noștri vor fi stimulați să își dezvolte capacitatea conceptuală și creativitatea. Acest program este unul vital pentru viitorul nostru și pentru succesul copiilor noștri.

      Școala Cunoașterii este accesibilă tuturor copiilor noștri.

Suntem un  facilitator de cunoaștere care utilizează tehnici dinamice educaționale actualizate și activități practice. Folosim structura a 4 „ateliere” ale viitorului le numim noi, pentru că viitorul va apartine integrității, cunoașterii și bucuriei.

Atelierul Frumuseții

Misiunea ministerul este de a transmite importanța cuvântului de a publica activitățile școlii cunoașterii precum și utilizarea canalelor de creare, editare și transmitere a unei informații.

Atelierul Bucuriei

Energia bucuriei ne scoate din casă pentru activități. Ministerul bucuriei cuprinde activități dinamice (exemple: vizite la muzeu, teatru, circ, film, fabrici, companii, parc)

Atelierul Comunicării

Trăim și relaționăm cu tot ce ne înconjoară, este important să cunoaștem cum relaționăm, cum se creează armonia, ce este firesc, ce spune corpul nostru, ce spun reflexele rațiunii/iraționalitatea, cum să ne menținem sănătatea și cum să trăim frumos.

Atelierul Prieteniei

Coexistăm în acest spațiu cu 3 dimensiuni iar legăturile și sănătatea acestora se stabilesc prin valori și interese comune, le descoperim si dezvoltăm prin canalele prieteniei.